Falling Target 2021 är inställt

Gevärsektion har tillsammans med arrangören av Falling Target 2021 Sjuhäradsbygdens Sportskytteklubb beslutat att ställa in årets SM, JSM och RM då det endast är 14 SM skyttar, 15 JSM skyttar, inga RM skyttar ungdom och till sist 13 RM skyttar anmälda då sista anmälningsdagen gick ut i går den 31/10, det är inte roligt att ställa in någon tävling men med detta deltagarantal kan vi inte en genomföra någon komplett tävling i finalerna skall det var 16 skyttar i varje mästerskap utom i RM där det är 8 skyttar. Vår förhoppning är att vi skall kunna genomföra ett SM nästa år då föreningarna har kommit i gång med sin luftgevärsverksamhet efter pandemin som har gjort att verksamheten har legat ner under ett helt år kanske mer. Dom föreningar som har betalt in sin startavgift kommer att få den återbetald.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.