VIKTIG INFORMATION SKYTTIADEN

Hej
Med anledning av rådande situation med covid 19 och strikta rekommendationer från regionerna runt om i landet har ansvariga för Skyttiaden beslutat att slopa föreningsomgångarna samt eventuella zonomgångar.
När det gäller distriktsomgångar och regionsfinaler avvaktas ytterligare besked från folkhälsomyndigheten samt att vi följer utvecklingen i regionerna runt om i landet. Nytt besked kommer i december efter lucia om hur vi i så fall kommer gå vidare med tävlingen.
Vi kommer också att avvakta med att skicka ut pins, medaljer och dekaler tills vi har mer information om hur det kommer att se ut längre fram.

Hoppas att ni under rådande situation har förståelse för vårt agerande.

mvh

Lars, Per, Patrik

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.