Luftgevärsskytte Hösten 2020

Hej vi startar höstens verksamhet måndagen den 21/9, vi kommer under perioden 21/9 – 31/10 enbart ha öppet måndagar, och vi kommer inte att öppna upp för nybörjare innan det kommer andra direktiv från FHM när det gäller avstånd, då nybörjare måste ha hjälp på nära håll, vi kommer att uppdatera vår verksamhet på vår hemsida så fort det kommer några ändringar i vår verksamhet. Vi skall se till att vi är friska och vi tvättar oss för och efter skjutningen samt håller avstånd och vi använder varannan bana.

Marks skyttecenter hälsar Er välkomna till höstens verksamhet.

Vi har arbetskväll Måndagen den 14/9 kl. 18,00 i luftgevärslokalen, hoppas att så många som möjligt kan komma.

Styrelsen

SM i Falling Target hösten 2020 är inställd. p.g.a Covid 19. och Sjuhäradsbygdens sportskytteklubb hälsar alla välkomna 2021.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.