Uppdaterad Startlista till riksfinalen

Här hittar ni nu en uppdaterad lista där även de skyttar som fått lottade starter är med. Titta gärna så att era namn är stavade på rätt sätt. Är det något som är fel meddela det snarast via SMS till 0705361116. Skriv vilken klass det gäller samt rätt stavat namn och förening i meddelandet. Dessa listor ligger till grund för diplomen som alla skyttar får när de kommer till Umeå.
Vill även påminna er som arrangerat distrikt och regionstävlingar i skyttiaden om att skicka in betalningen till Skyttiaden. Nedan ser ni ett utdrag ur inbjudan till skyttiaden 2019-2020. Det fattas betalningar för mer än hälften av tävlingarna!

”För 2019/2020 års tävling tas 30 kr/start ut för omgång 3 och 4, skall redovisas till
Skyttiaden centralt på bg 5700-7791. Glöm ej att märka med distriktet/regionens namn.
Betalningen skall vara tillhanda SENAST 5 dagar efter resp. omgångs slut annars kan
skyttarna från distrikts och regions omgångarna stoppas i nästa omgång.”

Om ni redan nu vet att ni inte kan komma till start meddela detta på mail pelleipellagarden@gmail.com så vi kan sätta in reserver.

Lycka till

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.