RM-mästare är nu korade

Till final i RM ungdom gick 16 skyttar som i finalen möts två och två. Efter 10 skjutna skott går den bästa vidare, varpå 10 nya skott skjuts, och så fortsätter det tills vi till slut har en segrare. I slutändan blev det en guldstrid mellan Andrea Jirle, Gullabo, och Sanna Paulsson, Ingelsta. Sanna gick segrande ur den striden och kan titulera sig RM-mästare. Grattis! Lite extra glädjande är att Aili Cimmerbeck som representerar Sjuhäradsbygden och därmed skjuter på hemmaplan idag slutade på en delad tredjeplats. Grattis Aili!

I RM öppen gick de 8 bästa skyttarna vidare och här är finalförfarandet med utslagningsmatcher densamma. Segrade gjorde Daniel Malmqvist från Vellinge och tvåa slutade Johan Jönsson Petersson från Roasjö. Grattis!

 

Det här inlägget postades i FT2017 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.