Ståendeklasserna avgjorda

På lördagen avgjordes finalerna i stående skytte. I juniorklassen segrade Isabelle Johansson från Anderstorps efter en stark final: 104,6 poäng. Anna Mårtensson från Kyrkås slutade tvåa och Ludwig Wässman från Björksta trea. På fjärde plats hittar vi hemmaskytten Louise Nilsson.

Även i seniorfinalen var det stabilt skytte. Michaela Arvidsson, Skillingaryd, vann efter en bra final. Andraplatsen knep Isabelle Edman, Jönköping, efter särskjutning mot Hilde Karlsson, Ramselefors, som slutade trea.

I veteranklassen segrade Martin Sahlbring från Uddevalla. Håkan Persson slutade tvåa och Ragnar Wässman trea, båda hemmahörande i Björksta.

Söndagens skytte fokuseras på sittandeklasserna och här ska senior- och veteranklassen avgöras med en final som startar ca kl. 14.

Precis som innan kan ni följa tävlingarna via vår livevisning.

Det här inlägget postades i Nationella SM och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.